fbpx

Vikarierande Redovisningsekonom

Då vår nuvarande Redovisningsekonom kommer att vara föräldraledig en längre tid så behöver vi stärka upp med en vikarie från hösten. Tjänsten är på 100%.

En nyckel till vår framgång är att vi alla vill vara med och utveckla och alltid göra vårt bästa. Med redovisningsekonomrollen följer ett roligt och omväxlande arbete som präglas av engagemang och laganda. Du blir en del av ett trevligt team som trivs tillsammans.

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom hos oss blir du en del av ett kompetent team, som förutom dig består av ytterligare en ekonom, ekonomiassistent, controller, redovisningsansvarig och ekonomichef. Teamet ansvarar för bolags- och koncernredovisningen inom Alingsås Energi Nät AB med dotterbolag Alingsås Energi AB.  Ni arbetar löpande mot bolagen med bokslut, budget, avstämningar, skattedeklarationer, reskontrahantering och annat löpande arbete som ingår i ekonomifunktionen.

Du kommer arbeta i en komplex och intressant koncern med såväl redovisning som statistik tillsammans med andra men också självständigt. Du kommer framförallt att arbeta i affärssystemet Visma Business, BFUS samt Qlik.

 

Läs mer och sök tjänsten här