fbpx

Varning för oseriösa elhandlare

Vi har tidigare informerat om att det florerar oseriösa elhandlare som ringer till privatpersoner och företag och påstår sig ringa på uppdrag av Alingsås Energi. Tyvärr verkar en del även besöka våra kunder och påstå sig att samarbeta med oss. Detta är lögn och vi vill varna för dessa.  Elavtal med Alingsås Energi tecknas bara direkt med oss. Vi har inga samarbetsavtal med något annat elbolag.

Att bedriva elhandel på detta sätt är oseriöst vi vill uppmana dig att vara vaksam på dessa samtal och att alltid, så gott det går kontrollera att personen du talar med verkligen kommer från det bolag den säger sig göra.
Konsumenternas Energimarknadsbyrå har en lista på de elbolag som får mest klagomål, som du kan läsa här.

Upplever du som kund att du tecknat ett elavtal på felaktiga grunder kan du alltid bryta ditt avtal i enlighet med ångerrätten som gäller i två veckor.

Vi på Alingsås Energi är måna om att du som kund alltid skall känna dig trygg när du tecknar avtal med oss. Därför är vi certifierade enligt Schysst Elhandel, en certifiering som är till för dig som kund och framtagen av Energiföretagen Sverige.