fbpx

Ljusworkshop för privatpersoner under Lights in Alingsås

På uppdrag av Alingsås Energi kommer Taras Ljusdesign hålla i en ljusworkshop i trädgårdsmiljö i samband med Lights in Alingsås.

Workshopen kommer att innehålla en kortare introduktion med fika och där kursledarna John Hallgren med en kollega berättar om hur de som verksamma ljusdesigners jobbar när de planerar en ljussättning i en trädgård, de visar på tekniker, exempel på effekter du kan skapa och vilka armaturer och material som du behöver för att genomföra en ljussättning.

Efter introduktionen delas deltagarna in i mindre grupper som med en uppsättning av armaturer och tillhörande material får ljussätta en egen miljö.

3 snabba med John, Jennifer, Lena och Johannes, Taras Ljusdesign:

Vad kan deltagaren förvänta sig?

– Vi önskar att vi kan inspirera till att använda mer ljus i deras trädgårdar och hem. Vi har alla lärt oss om belysning genom att prova oss fram därför kommer vi gå ”hands-on” i denna workshop. Vi kommer jobba i mindre grupper med olika miljöer att belysa. Vi kursledare hjälper till med vår kunskap och erfarenhet. Det kommer finnas mycket material som hjälper till att skapa fina miljöer med ljus.

Behöver deltagaren några förkunskaper?

– Nej, inga förkunskaper behövs. Det viktigaste att deltagaren är nyfiken på ljus och har intresse för villa och trädgård där vår fokus kommer ligga. Vi kommer att informera om grundläggande principer och sedan är det ”learning by doing” som gäller.

Vad har ni som kursledare för förväntningar?

– Vi förväntar oss en trevlig och givande kväll med glada och nyfikna kursdeltagare där vi lär och inspireras av varandra. Vi vill inspirera deltagarna till att våga ta steget till att experimentera i sin trädgård med ljus.

Praktisk info:

Anmälan sker i augusti på Alingsås Energis hemsida (www.alingsasenergi.se).

Datum : 3 oktober, 10 oktober

Pris: 595:-

Tid: kl 18-21:00