fbpx

Alltid öppet på Mina sidor

Du kan hitta svar på många av dina frågor via Mina Sidor, där du som är kund hos oss enklast loggar in med mobilt bankID eller genom att skapa en inloggning med lösenord på Mina Sidor 

På Mina Sidor kan du när som helst till exempel:

  • Se dina fakturor med betalningsuppgifter och betalningsstatus
  • Ladda ner fakturakopior
  • Se dina avtal med pris och avtalslängd
  • Hitta ditt anläggningsID för tecknande av elhandelsavtal
  • Se historisk förbrukningsstatistik
  • Uppdatera dina kontaktuppgifter

Och mycket annat matnyttigt!

Från 1 januari kommer vi avsluta den app som vi haft under ett par år. Vi hänvisar till Mina sidor på vår hemsida som är bättre utformad och har mer tillförlitligt funktion än vad appen haft den senaste tiden.   Det går självklart att lägga in Mina sidor som en ikon på sin smartphone och på det viset använda den på liknande sätt som en app. Hör av dig om du vill ha tips!