Hoppa till huvudinnehåll

Vi söker Projektör/Projektledare

Vill du jobba inom projektledning och projektering i en självständig roll? Har du kunskaper inom elnät och lockas du av att arbeta på ett tryggt företag som satsar på sina anställda? Då är du den vi söker!
 
Arbetsuppgifter
Som elnätsprojektör ansvarar du för all projektering inom affärsområdet elnät, där du arbetar med projekt inom både nybyggnation och förvaltning. Du driver projekten i ett tidigt stadie, där du ansvarar för både det tekniska och det ekonomiska beräkningsarbetet och du säkerställer även att aktuella avtal är på plats. Du arbetar i kontakt med kunder, myndigheter samt flertalet interna avdelningar, där du har en sammanhållande funktion. I rollen samarbetar du bland annat med elnätsansvarig samt beredare och tillsammans säkerställer ni ekonomin, den tekniska lösningen samt kvaliteten i de aktuella projekten. Som elnätsprojektör på Alingsås Energi erbjuds du en varierande och självständig roll och du blir en del av ett team med god sammanhållning och mycket kompetens inom området.
 
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 
• Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt motsvarande kunskaper
• Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området elnät, gärna som projektör, montör eller driftledare 
• Du har B-körkort och du talar och skriver obehindrat på svenska
 
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du strukturerar och driver ditt arbete framåt. Att ta egna initiativ ser du som motiverande, du anstränger dig för att leverera lösningar och trivs i en roll med många kontaktytor. Du uppskattar att tillhöra ett team och du har förmågan och intresset att samarbeta med andra. Vidare har du en fallenhet att ta dig an nya förhållningssätt och att agera utifrån förändrade direktiv. 
 
Övrig information
 
• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Alingsås Energi.
 
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås 
Lön: Enligt överenskommelse
 
Tjänster söker du Här hos Bravura