Hoppa till huvudinnehåll

Vi söker en Redovisningsekonom

Vi behöver nu förstärka upp med en heltidstjänst som Redovisningsekonom. En nyckel till vår framgång är att vi alla vill vara med och utveckla och alltid göra vårt bästa. Med redovisningsekonomrollen följer ett roligt och omväxlande arbete som präglas av engagemang och laganda. Du blir en del av ett team som trivs tillsammans.

 

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos oss blir du en del av ett kompetent team, som förutom dig består av en Ekonom, Ekonomiassistent, Controller, Redovisningsansvarig och Ekonomichef. Teamet ansvarar för redovisningen inom Alingsås Energi Nät AB med dotterbolag Alingsås Energi AB. Ni arbetar löpande mot bolagen med månadsbokslut, budget, avstämningar, skattedeklarationer, reskontrahantering och annat löpande arbete som ingår i ekonomifunktionen.

 

Du kommer arbeta i en komplex och intressant bransch och de system vi använder är affärssystemen Visma Business, BFUS samt QlikView.

 

Vem är du?

Vi tror att du som söker har en högskolexamen inom ekonomi eller motsvarande samt några års erfarenhet från en liknande roll.  För att kunna ta dig an jobbet på ett bra sätt och leverera mot förväntningar har du vana av löpande bokföring och med fördel erfarenhet av självständigt bokslutsarbete. Vi ser gärna att du är duktig på system och har du erfarenhet av Visma Business är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska och har goda kunskaper i Excel.   

 

För att passa in i rollen som redovisningsekonom är du positiv, social och har en känsla för service. Du har en flexibilitet och trivs att arbeta såväl självständigt som att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål. Vidare är du driven, analytisk och ansvarstagande. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och en förmåga att prioritera och arbeta strukturerat. 

 

Övrig information

Skicka in din ansökan här senast 8 maj.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta redovisningsansvarig Jens Gerell 0322-6176 08, facklig representant Saco Dalila Kenjar 0322-61 76 27.