Hoppa till huvudinnehåll

Vi söker en kommunikatör

Har du erfarenhet inom kommunikation och lockas du av en bred roll inom marknad?
Trivs du i en social roll där du tar ett stort ägandeskap för dina uppgifter och får nyttja din kreativa förmåga? 
Vi söker dig till en tjänst som kommunikatör!
Alingsås Energi är en kommunägd energikoncern med verksamheterna elhandel, elnät, värme och stadsnät. Verksamheterna bedrivs i två bolag, moderbolaget Alingsås Energi Nät AB och dotterbolaget Alingsås Energi AB. Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar. Vi vill vara delaktiga i utvecklingen av det hållbara samhället och arbetar långsiktigt och målmedvetet för att minska resursförbrukningen i samhället. 
Vi söker nu vår nästa kommunikatör som tar ett helhetsansvar för företagets kommunikation.
 
ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör arbetar du med företagets kommunikation, externt och internt. Du driver företagets sociala medier och ansvarar för att dessa uppdateras med nyheter och värdefull content. Rollen innebär även att du utformar och korrekturläser annonser, ansvarar för kommunikationen med den marknadsbyrå som företaget anlitar samt arbetar med foto och bildredigering. Vidare ansvarar du för att uppdatera hemsidan med nyheter. Som kommunikatör tillhör du marknadsavdelningen, vilka erbjuder dig en gedigen introduktion. Teamet präglas av en god sammanhållning och du blir en del av ett företag där över 96 % av företagets anställda, enligt senaste undersökningen, känner stolthet av att arbeta på företaget. Som kommunikatör erbjuds du en varierad roll där du får arbeta med både interna och externa kontakter och där du får användning av din kreativa och kommunikativa förmåga.
 
UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
• Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område 
• Du har tidigare arbetslivserfarenhet från en roll inom kommunikation 
• Du har mycket god dator- och systemvana 
• Du har B-körkort och talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska 
• Meriterande är kunskaper inom webbdesign, fotografering och bildredigering 
 
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med intresse för digitala lösningar som trivs i en roll där du får strukturera och driva ditt eget arbete framåt. Du lockas av en kommunikativ roll du får möjlighet att ge en god service till kunder som kollegor och du har viljan och förmågan att hjälpa andra. Du uttrycker dig väl i skrift och du lockas av en roll som innebär att du får arbeta med att skapa texter. Vidare uppskattar du att tillhöra ett team och du har förmågan och intresset att samarbeta med andra.
 
ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås 
Lön: Enligt överenskommelse
 
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info [at] bravura [dot] se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
 
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!