Hoppa till huvudinnehåll
distributionselektriker, elektriker, elmontör, montör, Alingsås Energi

Vi söker distributionselektriker

Vi söker dig som drivs av att själv ansvara för din arbetsprocess, har ett stort engagemang och är duktig på att samarbeta. Har du dessutom utbildning som distributionselektriker eller likvärdig erfarenhet har Alingsås Energi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som distributionselektriker hos oss kommer du att vara en del av företagets serviceteam vars huvudsakliga arbetsuppgifter berör elnät, fjärrvärme och fibernät. Ditt huvudfokus kommer ligga på elnätet där det förekommer framförallt underhåll och nybyggnation av markstationer, kabelnät och luftledningsnät. Arbetet med elnät sker inom spänningsområdet 40/10kV - 0.4kV. Vidare sker större delen av arbetet utomhus vilket innebär en omväxlande arbetsmiljö. Tjänsten i sig innebär mycket omväxlande arbetsuppgifter och erbjuder dig en utmanande roll där dina kunskaper sätts på prov. I tjänsten kommer du även få möjligheten till att fördjupa dina kunskaper i form av intern utbildning.

I din roll som distributionselektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Underhåll av befintligt elnät
- Nybyggnation av elnät

Om dig

Vi söker dig som är utbildad distributionstekniker alternativt har minst tre års elkraft teknisk utbildning. Har du tidigare arbetat inom eldistributionsbranschen eller med stolpklättring är detta meriterande. För tjänsten är det även nödvändigt att du har minst B-körkort men BE- och C-körkort är önskvärt.
Vidare ser vi att du trivs i roll där du själv ansvarar för din arbetsprocess och att du kan ta egna initiativ ditt arbete för att kunna driva din egna arbetsdag framåt. Det är även viktigt att du kan samarbeta med dina kollegor samt att du visar engagemang i ditt arbete. Då arbetet är fysiskt och utomhus trivs du med att vistas utomhus och att röra dig i ditt arbete. Till sist är det viktigt att kunna erbjuda en hög servicegrad gentemot företagets kunder för att ge en bra bild av Alingsås Energi.

Viktigt för tjänsten är:

- Utbildning inom eldistribution alternativt elkraft teknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet/utbildning
- Ansvarstagande och initiativtagande
- Minst B-körkort
- Erfarenhet av branschen

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter

Alingsås Energi har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Har du några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak Ahlvik via 0736 84 77 62
Clicka här för att ta dig till ansökan.