Hoppa till huvudinnehåll

Fiber till förening/samfällighet

Genom Alingsås Stadsnät kan vi erbjuda er som förening möjligheten att tillsammans ta del av ett brett utbud av tjänster (såsom internet, telefoni och TV) baserat på den senaste fibertekniken. Vi har idag ett stort antal föreningar som är fiberanslutna till stadsnätet och många fler som är förberedda för att lätt kunna anslutas.

Vill du veta mer om möjligheterna att ansluta er förening till stadsnätet, fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi er.  Du kan även ringa ringa vår Marknadsavdelning på 0322-617 617.

Här kan du läsa vår stadsnätsbroschyr- direkt på webben.

Stadsnätsbroschyr

Öppet nät – valfrihet och konkurrens

Alingsås stadsnät är ett öppet nät som bygger på valfrihet och konkurrens.  Det betyder att vi ger er tillgång till en marknadsplats med stort utbud av leverantörer och tjänster. Utbudet växer hela tiden och era medlemmar kan själva välja vilken leverantör de vill köpa sina tjänster från. Det är lätt för var och en att lägga till nya tjänster eller byta leverantör på www.alingsas.zmarket.se.

Vi hoppas att denna valfrihet passar alla era medlemmar, gammal som ung!

Läs gärna Z-markets magasin

Fastighetsnät

För att ta del av tjänsterna i det öppna stadsnätet behöver fastigheten vara utrustad med ett fastighetsnät baserat på fiber. Vi hjälper er gärna att hitta en entreprenör som lämnar en offert kring byggnation av fastighetsnät.

Vill ni veta mer om möjligheterna att ansluta bostäderna i er förening till stadsnätet och hur vårt erbjudande ser ut, fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi er!

Tjänster

När fastigheten väl är ansluten till det öppna stadsnätet har alla boende tillgång till utbudet på beställningsportalen på www.alingsas.zmarket.se.

Där finns gott om leverantörer och tjänster för att tillgodose allas behov. Man skriver in sin adress och lägger en beställning direkt på webben eller ringer till Bredbandsrådgivaren på 08-578 804 44 så hjälper de till.

BilagaStorlek
PDF icon stadsnatsbroschyr_2017_tatort.pdf1.28 MB