fbpx

Anslut dig till fjärrvärme

Är du intresserad av fjärrvärme från Alingsås Energi?
Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Vårt fjärrvärmenät

Alingsås Energis fjärrvärmenät består idag av nästan 16 mil fjärrvärmeledning. 675 villor och 400 flerbostadshus med cirka 6 600 lägenheter är anslutna till nätet, som fortsätter att växa.

Under 2019 producerade Sävelundsverket och andra centraler 145 000 MWh, vilket motsvarar drygt 10 000 större villor. Värmen framställs genom eldning av biprodukter från skogsindustrin och en liten tillförsel av deponigas från Bälinge avfallsanläggning.

Bra och bekvämt, helt enkelt!

En av de stora fördelarna med att låta Alingsås Energi leverera din fjärrvärme är att vi även ser till att din värmeanläggning alltid fungerar på bästa sätt. Värmeväxlaren står i ditt hem, men det är Alingsås Energi som äger den och bekostar all nödvändig service.

Värmeväxlaren övervakas automatiskt genom våra interna system, och skulle något inte fungera fullt ut så skickar vi en serviceman. Har du ändå frågor eller funderar på om din anläggning fungerar korrekt, så kontakta Kundservice på 0322 – 617 617.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om våra tjänster el, fiber eller fjärrvärme? Fyll i formuläret och skicka det till oss! Vi kontaktar dig så snart vi kan
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD