fbpx

Fibererbjudande Stockslycke, Gråbo och Ängabo

Grattis! Din bostad ingår i ett område som redan är fiberanslutet och eftersom fibernätet finns i din närhet har även du möjlighet att skaffa dig en framtidssäker bredbandsuppkoppling.
Nu kan du passa på och ansluta till fiber till kampanjpriset 17 900 kr (inkl moms) fram till 14 februari 2022.
Kontakta oss på salj@alingsasenergi.se eller ring till 0322 – 617 617 för att ta del av erbjudandet!

Varför du ska ansluta till fiber

Vi lever nu i 2000-talets andra årtionde och idag är en fiberansluten fastighet lika självklar som villan var ansluten med telefonledningar för 40 år sedan. Förutom att använda fiberanslutningen för att nyttja internet, spela spel, ringa med mera så erbjuds allt fler privata- och samhällsviktiga tjänster till privatpersoner. Denna typ av tjänster ställer krav på att fastigheten har en snabb och stabil uppkoppling som kan leverera tjänsterna utan avbrott eller brist på kapacitet.

Vi ser även att behovet av digitala omsorgstjänster ökar och kommer framöver bli en stor hjälp för vårdpersonal men även för anhöriga. Oavsett om du vill kunna stötta eller har behov av stöttning så finns fördelarna med digitala omsorgstjänster och hur det kan skapa en trygg och självständig vardag. Exempel på tjänster som kan underlätta och öka tryggheten för dig eller anhöriga, skulle kunna vara; spisvakt som stänger av spisen innan olyckan är framme, påminnelsestöd för den som lätt glömmer samt trygghetslarm och tillsynstjänster kopplade till anhörig, vän, granne eller larmcentral.

En anslutning med fiber kan just erbjuda en snabb, stabil och driftsäker uppkoppling som i princip kan leverera oändlig kapacitet samt inte är väderberoende eller avståndsoberoende. Trådlösa anslutningar kan störas av olika vädertyper eller tappa i kapacitet då många använder uppkopplingen samtidigt.

Att ansluta en fastighet med fiber är en investering och inte en kostnad. Förutom att du har möjlighet att sänka dina månadskostnader med fiber ökar det också värdet på din fastighet. Den tekniska standarden på villan blir allt viktigare hos den som skall köpa ett hus – och därmed också hos säljarna. Frågan ”vad finns det för uppkoppling” hörs numera lika ofta som ”är stammarna bytta” på visningarna.